BP Νέα Ερυθραία

Γενικές Πληροφορίες

Η ΤΕΚΑΤ ΕΠΕ με την πολυετή εμπειρία της στις κατασκευές πρατήριων υγρών καυσίμων και στις μεταλλικές κατασκευές ανέλαβε την ανακατασκευή σύγχρονης αίθουσας πρατήριου υγρών καυσίμων. Το συνολικό εμβαδόν αίθουσας ήταν 95 τ.μ. με πλυντήριο-λιπαντήριο όπως και την ολοκληρωμένη κατασκευή νέων σωληνογραμμών καυσίμου και εξαερώσεων για τις δεξαμενές καυσίμων του πρατήριου.

Μελέτη Έργου

Το έργο περιλάμβανε πολλές αποξηλώσεις – καθαιρέσεις, εκσκαφές και επιχώσεις, κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου, υγρομονώσεις και θερμομονώσεις.

Πραγματοποιήθηκαν  εγκαταστάσεις νέου υδραυλικού δικτύου και δικτύου αποχέτευσης, νέα εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού δικτύου που αφορά και τα ισχυρά και ασθενή ρεύματα καθώς και εγκαταστάσεις συναγερμού. Πραγματοποιήθηκε μελέτη και εγκατάσταση κλιματισμού όπως και δίκτυο εξαερώσεων. Τοποθετήθηκαν διάφοροι αυτοματισμοί που αφορούν τον φωτισμό και διαχείριση θυρών και ρολών όπως και εξοπλισμός κτιρίου που αφορά το εσωτερικό της αίθουσας καθώς και εξειδικευμένου εξοπλισμού ATEX για πρατήρια υγρών καυσίμων. Η ΤΕΚΑΤ ΕΠΕ ανέλαβε επίσης όλη την καινούργια σηματολογία του πρατηρίου που ήταν αρκετά απαιτητική λόγω της δυσκολίας της θέσης του πρατήριου στην εθνική οδό.

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος.

Related projects